Музичний майстер-клас Сергія Радзецького

01.11.2020
01.11.2020

Цієї неділі, 1 листопада, о 15:00 у громадсько-волонтерському просторі Krop:Hub відбудеться музичний майстер-клас Сергія Радзецького. Він - автор музики для рок-опери «Тарас Бульба».

Майстер-класи басиста і композитора Сергія Радзецького - це чудова можливість переконатися в цьому і розглянути музичне обладнання видатних брендів не тільки з технічної сторони, а й побачити у ньому творчіх помічників у реалізації композиторських і виконавських ідей.

Музична програма заходу об'єднала в собі: авторські композиції, фантазії на популярні мелодії, трактування фортепіанних творів Шопена і навіть перекладання лютневої музики XVI століття.

Протягом майстер-класу, відвідувачів чекає:

- презентація стилю виконання, який відкриває бас-гітару як сольний інструмент

- спілкування і відповіді на питання

- подарунки і сувеніри для публіки від брендів та компанії "Real Music"

Завдяки постійному зростанню виконавської майстерності музикантів - бас гітара, своєю багатогранністю, все частіше і частіше проявляє себе як самодостатній і сольний інструмент.

Вхід — вільний, але благодійні внески на розвиток простору вітаються.

Довідка: Сергій Радзецький – бас-гітарист - навчася грі на класичній гітарі у свого батька Юрія Радзецького в Дніпрі, а згодом у професора Вікторії Жадько в Київі, де і закінчив Національний Університет Культури. Разом із своїм братом Дмитром Радзецьким, теж гітаристом, реалізують купу різнопланових проектів: від авторського дуету "RADZ" до Українського імпровізаційного оркестру зі складом у 80!!! музикантів. Є композиторському доробку, маса авторської музики, обробок та перекладень. Автор музики для рок-опери «Тарас Бульба».

Сергій співпрацював з такими музикантами як «KING CRIMSON» (Тоні Левін, Пет Мастелотто, Маркус Ройтер), Філ Мінтон, Фред Лонберг-Хольм, Ед Менн і Денні Уоллі (Frank Zappa Band), Ден МакКафферті («Nazareth»), Иен Джомп (The Muffin Men), Джон Лоутон («Uriah Heep»), Олексій Козлов («Арсенал»), Грем Боннет («Alkatrazz»), Денис Глінін та Мілош Єліч («Океан Ельзи»)



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!