​ТОЧКИ ДОТИКУ: OnlineYouth Kropyvnytskyi Smart City Day

02.02.2021, 9:00
02.02.2021, 9:00

Online Youth Kropyvnytskyi Smart City Day “ТОЧКИ ДОТИКУ” - віртуальний діалоговий майданчик, який стане простором для дружніх розмов про роль молоді та молодіжного активізму у місті та громаді, розвиток молодіжної політики та молодіжних просторів.

2 лютого зустрічаємося онлайн у прямих ефірах на сторінці Агенції сталого розвитку “Хмарочос”. Прямі включення розпочнуться з 13.00 і триватимуть до 17.15 Лінки на ефіри будуть опубліковані 1 лютого.

На гостьових майданчиках своїм досвідом молодіжних ініціатив та проєктів поділяться громадські діячі та діячки з Кропивницького, а онлайн-включення з громад Кіровоградщини та України надихнуть успішними молодіжними практиками. Зокрема дізнаємося, як створити молодіжний центр у своєму місті.

У програмі заходу - презентація конкурсу “Молодіжна столиця України” та результатів опитування молоді Кропивницької громади. Інформаційно-мотиваційний бонус - знайомство з можливостями для молоді, які відкриває Британська рада в Україні в рамках Програми “Активні громадяни”.

Організатор: ГО Агенція сталого розвитку “Хмарочос” https://www.facebook.com/skyscraper.kr

Партнери: Управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, Британська рада в Україні в рамках Програми “Активні громадяни”, ГО “Молодіжний центр Кіровоградської області”



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!