Англійська для дітей

08.02.2021
08.02.2021

Кропивницький Гончаренко Центр вже у лютому відкриє свої двері і розпочне кілька різних курсів для дітей і дорослих, серед яких буде англійська мова для дітей і дорослих, фінансова грамотність, професійна орієнтація, підготовка для школярів до здачі ЗНО з англійської мови та інші цікаві штуки.

Зокрема, вже у лютому стартують заняття англійською для дітей. Двічі на тиждень ми будемо проводити заняття для групи дітей віком від 7 до 10 років. З огляду на карантину, ми будемо щоразу збирати групу не більше 15 осіб. Набір відбуватиметься постійно. Заняття відбуватимуться два рази на тиждень по 30-40 хвилин кожне, у другій половині дня - з 13.30 до 17.00. Час та дні детальніше оголосимо тим, хто буде запрошений!

Важливо! Батьки чи опікуни повинні знаходитися неподалік від центру протягом заняття. У нас не можна буде просто залишити дитину і піти. Для реєстрації заповніть онлайн форму - https://cutt.ly/yjLf6ZK Ми зв’яжемось з вами у перший тиждень лютого.

Ще раз нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні. Щоб бути у курсі новин, подій, заходів, не зволікайте і підписуйтесь на нашу ФБ-сторінку, а також на канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop

на профіль в Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!