День народження Фудзі... у Кропивницькому!

23.02.2021
23.02.2021
Ваніль
Кропивницький, три локації

Які найвідоміші гори світу? Ви точно чули про Кіліманджаро та Еверест, які підкорюють відважні спортсмени. Але є ще одна гора, котра не кидає викликів, але дарує натхнення художникам, поетам та митцям. Це гора Фудзіяма в Японії.

День народження Фудзі, як її любовно називаються японці, відзначається щороку 23-го лютого. З цієї нагоди кав’ярня «Ваніль» презентує місту унікальний десерт, якого раніше у Кропивницькому не пропонували на широкий загал ані кав’ярні, ані ресторани, ані кондитери чи пекарні.

Зустрічайте рисовий десерт із різноманітними начинками! М’який, смачний, незвичайний – він матиме ім’я «Фудзі» на честь священної гори. Ви такого ще точно не пробували! А якщо колись десь і пробували цю смакоту і вам бракує її для щастя, то відтепер він буде продаватися у кав’ярні «Ваніль»!

Десерт можна замовити собі під чай чи каву, або забрати з собою у замороженому вигляді. Його приємно їсти, а ще приємніше – дарувати рідним та близьким! Він неочікуваний, несподіваний та красивий!

До складу тіста десерту входять рис, вода, цукрова пудра та кукурудзяний крохмал. А от про начинки - а вони будуть різноманітні, - дізнавайтеся вже у кав'ярні!

Презентація десурту відбудеться 23 лютого у кав’ярні «Ваніль». Завітайте за адресою вул. Пацаєва, 11-б, ми працюємо з 8.00 до 21.00 (поруч супермаркет «Ятрань» та «Нова пошта»).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!