Курс "Фінансова грамотність"

03.03.2021
03.03.2021

Хочете розібратися у тому, як виникли гроші і яку функцію вони відіграють у житті суспільства зараз? Записуйтесь на базовий курс з фінансової грамотності для дорослих. Основни основ, найбільш елементарні речі, які, тим не менше, потрібно знати - про це буде йти мова у Гончаренко центрі.

Тренер Андрій Флоренко розповість вам, що таке гроші, які їх функції, з чого складається бюджет родини і як його спланувати, що таке інфляція та податкові пільги, як робити заощадження і як змінюється вартість грошей, і ще чимало цікавих речей.

Перше заняття відбудеться у середу 3-го березня, і далі кожної середи ви будете приходити на заняття, отримувати домашні завдання, а наприкінці пройдете тест та отримаєте сертифікат (всього буде шість занять - кожне один раз на тиждень).

Курс розраховано на дорослих людей від 18-ти років і старших. Заняття проходитимуть оф-лайн, у другій половині дня (орієнтовно з 16.30 до 18.00). Реєстрація на курс триває до 21.00 неділі, 28-го лютого, - вам потрібно дати кілька відповідей на питання ось за цим посиланням: https://cutt.ly/XldtI6x

З огляду на карантин, ми запросимо до навчання тільки 20 осіб! Відбір - на конкурсній основі, з огляду на вашу мотивацію! Ті, хто буде відібраний до участі у заняттях, отримають персональні запрошення у понеділок, 1-го березня (чекайте, вам зателефонують).

Ще раз нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин і подій, підписуйтесь на нашу ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop а також на канал у Телеграмі https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та профіль в Інстаграмі:

https://instagram.com/goncharenkocentrekrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!