EXIsT: Виставка робіт сучасного мистецтва Данила Туркіна

13.03.2021–27.03.2021
13.03.2021–27.03.2021

Два тижні з 13 по 27 березня у громадському просторі Krop:Hub буде проходити виставка робіт сучасного мистецтва молодого краматорського художника Данила Туркіна «EXIsT» — це багатовимірна реальність творчого життя художника, ідеї глибинного пізнання себе і світу. Це вихід зі стійкої точки сприйняття реальності в світ вібрацій нового часу!

Comprovitism — стиль, в якому художник висловлює себе. Назва означає «що набуває життя». Це мистецтво пізнання життя, набуття знань і багатства людського досвіду. Пропонуємо вам долучитись до світу творчості, глибинного пізнання себе та можливості допомогти іншим.

Так ми вирішили поєднати прекрасне з корисним, креатив та добро і протягом двох тижнів провести на базі виставки низку благодійних подій у форматі Krop:Art разом з "Янгол Життя".

Майже кожного дня в Krop:Hub відбуватимуться заходи, які будуть розширювати вашу свідомість, події які не залишать вас байдужими, та надихнуть. І як бонус ви допоможете нам з Янгол Життя зібрати кошти на кисневий концентратор для онковіддділення дитячої обласної лікарні. Слідкуйте за анонсами на сторінці: https://www.facebook.com/krophub



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!