Курс із профорієнтації для підлітків

18.03.2021
18.03.2021

Глибока та обґрунтована програма, яка призначена не лише допомогти молоді обрати подальшу кар’єру, а й навчити прислуховуватись до себе, поєднувати роботу з піклуванням про сім’ю та досягати власних цілей - ось, що таке курс із профорієнтації для підлітків 13-16 років, котрий стартує у Гончаренко центрі 18 березня.

«За час курсу ми постараємось розглянути різні складові успіху: наше оточення і внутрішній стан, спосіб життя, кар'єру в деталях. Ми познайомимося з багатьма важливими і корисними варіантами складання планів, щоб кожний та кожна зробили особистий план досягнення мети та визначив власну формулу успіху», – говорить тренерка Євгенія Гріднєва.

На вас чекають рольові ігри і навіть театральні вистави, робота у групах та індивідуальна практика, які допоможуть розібратися у таких складних питаннях, як «хто я», «мої сильні сторони», «яка вона, моя ідеальна кар’єра». Крім того, учасники пройдуть тести, які звузять діапазон пошуку майбутньої кар'єри, отримають дієві інструменти, що допоможуть їм у досягненні цілей, та навчаться робити правильні кроки при пошуках роботи.

Курс – абсолютно сучасний, створений на реаліях ХХІ сторіччя, розрахований на здобуття необхідних сьогодні Soft skills для випускників шкіл та училищ. Після його закінчення кожний учасник, окрім безцінних знань та досвіду, отримає сертифікат Гончаренко центру.

Заняття проходитимуть оф-лайн. Тривалість курсу – шість занять по 1,5 години (щочетверга - о 16.30). Реєстрація на курс триває до 21.00 вівторка, 16-го березня, - підліткам потрібно дати кілька відповідей на питання ось за цим посиланням: https://cutt.ly/Izb9hGi

З огляду на карантин, ми запросимо до навчання тільки 20 осіб! Відбір - на конкурсній основі, з огляду на вашу мотивацію! Ті, хто буде відібраний до участі у заняттях, отримають персональні запрошення у середу, 17-го березня (чекайте, вам зателефонують, беріть трубку). Нагадуємо: усі освітні програми у Гончаренко центрах безкоштовні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!