Різноманітність кави: Від місця вирощування до вашої чашки

25.05.2021
25.05.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Кажуть, що коли день починається з улюбленого напою - чи то чай, чи то кава, - то і пройде він пречудово. Тому наступний тиждень Гончаренко центр починає з цікавої події, що буде присвячена каві. У вівторок, 25 травня Яна Бевз проведе для всіх бажаючих кавовий лікбез!

Поговоримо про різноманітність кави, про її шлях від місця вирощування до вашої чашки, про види, сорти та інші особливості кави.

Щоб взяти участь у заході, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/cbMxpgi - і приходьте у Гончаренко центр Кропивницький у вівторок, 25 травня об 11.00 ранку. Ми працюємо за адресою: вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх).

Будь ласка, запишіть собі номер - 050-884-97-16 - це робочий номер телефону Гончаренко центру, якщо потрібно буде щось уточнити.

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!