​Англійська для дорослих

01.06.2021–30.06.2021
01.06.2021–30.06.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Кропивницький Гончаренко Центр оголошує набір дорослих (18+) на безкоштовний курс «Англійська для дорослих» для тих, хто має рівень Beginner (англ. "початківець") та Elementary (англ. "елементарний").

"
Ми наберемо три групи по 20 осіб кожна. Тривалість курсу - 3 місяці. Заняття у кожній групі будуть двічі на тиждень - по 1,5 години кожне. Заняття будуть вдень - орієнтовно з 13.00 до 14.30 за адресою: вул. Велика Перспективна, 4 а (другий поверх)", - розповідає вчителька на курсі Інна Лопата.

Як потрапити на курс? Спочатку ви заповнюєте анкету, потім адміністраторка Гончаренко центру вам телефонує і запрошує на пробні заняття, которі проходитимуть протягом червня. Наша вчителька має з’ясувати рівень знань та познайомитися з аудиторією. А потім ви зможете записатися на курс, який почнеться у липні. Заняття на курсі безкоштовні, але кожен учасник та учасниця повинен буде придбати для себе книжки, за котрими проходитиме навчання, у компанії Green Country.

Для реєстрації заповніть онлайн форму - https://cutt.ly/Tb7HixV і ми зв’яжемось з вами 1-2 червня. Будь ласка, запишіть собі номер - 050-884-97-16, це робочий телефон Гончаренко центру, - бо інакше ви не побачите нашого повідомлення у Вайбері\Телеграмі.

Щоб бути у курсі новин і подій у Гончаренко центрі, підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop а також на канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та профіль в Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!