​Як захистити власні інтереси, якщо придбали неякісні нехарчові товари

14.07.2021
14.07.2021

Користувачі нехарчової продукції, наприклад, обладнання, що працює під тиском ліфтів, і компонентів безпеки для ліфтів, повинні бути впевненими у їх безпечності. Для захисту користувачів від небезпеки, що може становити продукція, в Україні працює державний ринковий нагляд.

Про захист громадян від небезпечних нехарчових товарів та ознаки безпечності продукції, законодавство щодо державного ринкового нагляду та фахівців з ринкового нагляду розповість головний державний інспектор відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг обласного управління Держпраці Станіслав Сітнік.

Інформаційна зустріч відбудеться в рамках спільного проєкту «Інформаційна платформа з питань праці», який започаткували головна книгозбірня області та обласне управління Держпраці.

Чекаємо на вас 14 липня о 15.00 у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук ОУНБ імені Дмитра Чижевського.

Для тих, хто не матиме змоги потрапити до нашого інформаційно-культурного центру, ми будемо робити стрім на facebook-сторінці бібліотеки і викладемо відео на YouTube.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!