Концерт проекту "Два дерева"

21.08.2021
21.08.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Творчість проекту «Dva Dereva» - це музика поза часом, народжена за допомогою архаїчних музичних інструментів і голосу, але й із використанням сучасних електронних пристроїв. Цілющі вібрації тибетських співочих чаш, флейт і священних наспівів - у поєднанні із містичним звучанням синтезаторів допомагають сповільнити потік думок і відсторонитися від повсякденної суєти, почути свої справжні бажання і прагнення, повернутися до себе справжніх.

Щоб потрапити на концерт, який відбудеться у суботу, 21 серпня у Кропивницькому Гончаренко центрі на даху, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/AQc562g - і чекайте на дзвінок-запрошення від адміністраторки Гончаренко центру напередодні, 19-20 серпня, бо кількість місць на даху обмежена!

Хто отримає запрошення, будь ласка, приходьте о 18.30, або й раніше хвилин на 10-15, і приносьте з собою пледи та ковдрочки, щоб зручно і тепло сісти на дерев'яному даху. Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні, але донати (благодійні внески) на користь музикантів вітаються!!!

Проект виконує атмосферну електронно-акустичну музику з елементами ambient, drone, trip hop та tribal ambient. Зрештою, це об'єднання аналогового електронного та акустичного звучання. Тому проект виконує як власні композиції, так і індійські і тибетські мантри в авторській інтерпретації.

Гурт брав участь у фестивалях «Kaleidoscopie», «Vibronica», «Chillary», «Vedalife», «Babylon Escape», «Avatar», «Carpathian Yoga Fest», «Art-Labyrinth». У грудні минулого року проект випустив новий альбом «Паралельні шляхи просвітління» (Parallel Ways Of Enlightenment), який був виданий на лейблі Microcosmos Records, резидентом якого колектив відтепер і є.

Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop Гончаренко центр працює за адресою: вул. Велика Перспективна, 4а - вхід до двоповерхової будівлі збоку



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!