​Лекція "Сучасні міфи України"

23.09.2021
23.09.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

З давніх-давен люди складали історії про богів та героїв, їхні життя і подвиги. Ті історії посідали значне місце у внутрішньому світі цілих поколінь і впливали на поведінку людей. Зараз вважається, що міфам немає місця в сучасності. Що це - просто казочки, які потрібно якомога швидше розвінчувати, спираючись на факти.

Але при уважному погляді виявляється, що міфи впливають на нас, сучасних людей не менше, аніж на наших пращурів. Що міфи є основою для політичних ідеологій. Ба більше - українці є носіями одразу кількох міфів. Іноді їх вплив благотворний, частіше - руйнівний, але майже завжди - несвідомий.
Якщо хочете зануритись у сферу сучасних міфів України і закласти основу для роботи з ними - приходьте у четвер, 23 вересня у Гончаренко-центр о 16.00 за адресою: вул. Велика Перспективна, 4 а (другий поверх). Зустріч проводить Олександр Говорухін
Записуйтесь, заповнюйте анкету: https://cutt.ly/YW9qhNJ - щоб ми знали, скільки печива, цукерок, кави та чаю готовувати. І нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні.


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!