Перегляд фільму «Колумбійська родина»

08.10.2021
08.10.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Запрошуємо на відкритий показ документальних фільмів у рамках Мандрівного кінофестивалю Docudays UA - у п'ятницю, 8-го жовтня о 10.00 будемо дивитися фільм «Колумбійська родина» (2020, Данія).


Про фільм: Це історія матері-ідеалістки Рубі, яка бореться за права найбідніших колумбійців, та її доньки Їри, яка живе у вигнанні на Кубі. На похмурому тлі першого за багато десятиліть перемир’я мати з дочкою намагаються пробачити одна одній розчарування минулого. Чи вдасться їм знову стати родиною? Чи можна обирати між батьківщиною і сім’єю, і чи любові достатньо для примирення?

Режисерська робота: Таня Воль Сьоренсен
Продюсування: Рікке Тамбо Андерсен
Операторська робота: Таня Воль Сьоренсен, Меґґі Олкуська
Монтаж: Клаудіо Г’юз
Звук: Суне Каарсберґ
ВИРОБНИЦТВО ТА ДИСТРИБУЦІЯ - BullittFilm
НАГОРОДИ: «Почесна відзнака режисеру-початківцю», HotDocs (2020)
ТРИВАЛІСТЬ: 80 хв

Щоб взяти участь у перегляді, будь-ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/JESui9V - щоб ми у Кропивницькому Гончаренко Центрі знали, скільки чаю та кави готувати, і приходьте на перегляд: п'ятницю, 8-го жовтня о 10.00. Запишіть собі номер телефону Гончаренко центру, щоб ви могли уточнити якісь питання про перегляд: 050-884-97-16. Адреса центру: вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх).

Довідка: Мандрівний Docudays UA — це некомерційний, неполітичний та нерелігійний проєкт. Його організатори - Громадська організація «Докудейз», Українська Гельсінська спілка з прав людини, Благодійна організація «Фонд милосердя та здоров’я» та ГО «Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв». Модератор дискусії у Кропивницькому Гончаренко центрі - журналіст, громадській діяч Олексій Гора.

Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA цього року відбудеться у комбінованому форматі: онлайн — на платформі DOCUSPACE — та офлайн. Зокрема, ви зможете подивитися документальні хіти й стрічки-улюбленці, створені упродовж останніх двох років, з програми цьогорічного березневого фестивалю на офіційному вебсайті Мандрівного фестивалю Docudays UA — travelling.docudays.ua

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Працюємо за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку. А щоб бути у курсі програми переглядів фільмів, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!