Перегляд фільму «Невидимі»

11.10.2021
11.10.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Запрошуємо на відкритий показ документальних фільмів у рамках Мандрівного кінофестивалю Docudays UA - у понеділок, 11-го жовтня о 10.00 будемо дивитися фільм «Невидимі» (2020, Словаччина).


Про фільм: Мелоді, Стелла і Люсія — жінки з трьох різних країн. Кожна має власні погляди на життя, і кожна вже народжувала. Фільм «Невидимі» розповідає їхні історії, які розкривають неоднозначну й заперечувану суспільством тему пологової травми. Показуючи справжні пологи, стрічка відкриває істинне обличчя травми та оприявнює невидиму для суспільства реальність і жінок, змушених мовчати через тиск оточення або медичного персоналу. Фільм відкриває простір для діалогу в суспільстві й доводить необхідність змін не лише у Словаччині, а й по всьому світі.

Застереження щодо змісту: теми для дорослих, хірургічні втручання.

Режисерська робота: Майя Мартіняк
Продюсування: Сільвія Панакова, Тібор Горват
Операторська робота: Міхал Бабінець, Томаш Кобза, Майя Мартіняк
Звук: Самуель Шкубла
ВИРОБНИЦТВО - ARINA, Mediapulz, Radio and Television of Slovakia
НАГОРОДИ - Гран-прі та Глядацький приз КінофестивалюOneWorld (2020)
ТРИВАЛІСТЬ 87 хв

Щоб взяти участь у перегляді, будь-ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/0E1IJYG - щоб ми знали, скільки чаю та кави готувати, і приходьте на перегляд: у понеділок, 11-го жовтня о 10.00. Адреса центру: вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх).

Довідка: Мандрівний Docudays UA — це некомерційний, неполітичний та нерелігійний проєкт. Його організатори - Громадська організація «Докудейз», Українська Гельсінська спілка з прав людини, Благодійна організація «Фонд милосердя та здоров’я» та ГО «Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв». Модератор дискусії у Кропивницькому Гончаренко центрі - журналіст, громадській діяч Олексій Гора.

Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA цього року відбудеться у комбінованому форматі: онлайн — на платформі DOCUSPACE — та офлайн. Зокрема, ви зможете подивитися документальні хіти й стрічки-улюбленці, створені упродовж останніх двох років, з програми цьогорічного березневого фестивалю на офіційному вебсайті Мандрівного фестивалю Docudays UA — travelling.docudays.ua

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Працюємо за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку. А щоб бути у курсі програми переглядів фільмів, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!