​Давайте нагодуємо пташок разом?

27.11.2021
27.11.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Цими днями наші пернаті друзі майже не мають, що їсти, тому у Кропивницькому Гончаренко центрі 27 листопада о 14:00 пройде майстер-клас зі створення годівничок для птахів. Бажаючим взяти участь потрібно буде принести на захід чашку із ручкою, яка буде слугувати годівничкою. Всі інші матеріали забезпечують організатори!


Також Гончаренко Центр оголошує конкурс на створення годівничок - змагання проходитиме у мережі Інстаграм, і для того, щоб отримати подарунок, потрібно створити годівничку, сфотографуватися разом з нею, опублікувати фото в Інстаграмі та тегнути @goncharenkocentrekrop Ті, хто це зробить, зможуть отримати призи 25 грудня (у суботу) на центральній площі Кропивницького - площі Героїв Майдану.

Щоб взяти участь у майстер-класі, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/UTSLfq9 - і чекайте на запрошення\повідомлення у Вайбері або Телеграмі. Отримаєте запрошення - відреагуйте на нього, і приходьте. Будь ласка, прямо зараз запишіть собі робочий номер телефону Гончаренко центру, щоб ви побачили повідомлення від нас: 050-884-97-16.

Нагадуємо, що всі освітні та культурні програми у Гончаренко центрі безкоштовні!. Адреса центру: вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх). А щоб бути у курсі заходів у центрі, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!