​Сучасні міфи України: Язичницький міф

15.01.2022
15.01.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Чи вважаєте ви, що сім`я та вузьке коло «своїх» людей – єдина справжня цінність, за яку варто триматись в світі? Чи виникає у вашій душі відчуття святотатства, коли заходить мова про ринок землі? Чи слухаєте ви із захопленням і довірою історії про домових та духів на кшталт тих, про яких розповідають в шоу екстрасенсів? Чи вважаєте ви, що народна медицина має особливу цінність та ефективність, оскільки вона не втратила зв`язок з давніми силами природи?


Кожне "так" є ознакою українського язичницького міфу, вважає Олександр Говорухін, і запрошує вас до дискусії на тему "Сучасні міфи України: Язичницький міф". На його думку, саме цей міф, без перебільшення, є найбільш гострою та болючою проблемою України. В ХХІ сторіччі. Не у маргінальних окультних груп, а майже у всієї країни.

Хочете дізнатись докладніше і подискутувати? Заповнюйте анкету - https://cutt.ly/xU6KAoK - і приходьте у суботу, 15 січня о 16:00 у Кропивницький Гончаренко центр, де відбудеться зустріч. Обіцяємо цікаву дискусію та чимало інсайтів!

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Працюємо за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку. А щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!