​Майстер-клас з виготовлення льодяників

12.02.2022
12.02.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Яскраві льодяники з ізомальту - це вишукані кондитерські вироби, які можуть бути не тільки прикрасою десертів, а й вельми оригінальним подарунком. Особливо, напередодні Дня Святого Валентина! У цьому переконана майстриня Наталя Балаклеєнко, яка запрошує дорослих на майстер-клас у Гончаренко центр - у суботу, 12 лютого, початок о 14:00.


Якщо ви раніше ніколи не чули про такі льодяники, то ми вам розповімо, що ізомальт - це безпечний і нешкідливий для організму вуглевод, що відрізняється низькокалорійністю. Він здатний нормалізувати рівень глюкози в крові та стабілізувати роботу кишківника. Використовується як кондитерський цукор для приготування солодощів.

Хочете взяти участь? Будь ласка, обов'язково зареєструйтеся за посиланням - https://cutt.ly/aOGddiR - і чекайте на запрошення у себе у Вайбері або Телеграмі напередодні заходу. Кількість місць на захід обмежена. Участь - для дорослих. Тому, якщо отримаєте запрошення, відреагуйте на нього, і приходьте.

Будь ласка, прямо зараз запишіть собі робочий номер телефону Гончаренко центру, щоб ви побачили повідомлення від нас: 050-884-97-16. Адреса центру: вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх). Тривалість заходу - 1,5 години.

Нагадуємо, що всі освітні та культурні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! А щоб бути у курсі заходів у центрі, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!