Заняття зі скетчингу

31.03.2022
31.03.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Невеликі малюнки та олівцеві замальовки – це все, що можна сказати про цю техніку. Проведе заняття зі скетчингу в четвер, 31 березня, у Кропивницькому Гончаренко центрі Марина Кашлакова (початок о 12:00).

Пані Марина каже, що скетчинг – це спосіб швидко мислити, миттєво вловлювати суть, приймати рішення, реагувати на чистому аркуші паперу. Скетчінг – це про звичайне життя! І бути художником тут зовсім не обов'язково. Ви просто можете бути собою.

Почнемо з коротких начерків по 2-5 хвилин. Будемо малювати одне одного, і самі опинимося в ролі моделі. Папір та матеріали для малювання кожен приносить сам. Приходьте познайомитись, запрошує пані Марина.

Участь у заході, як і в усіх заходах завжди в Гончаренко центрі, безкоштовна! Захід – для дорослих віком 15+.

Щоб взяти участь у зустрічі, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/zS9PkLl і чекайте на повідомлення у Вайбері/Телеграмі, в якому буде запрошення від адміністраторки центру, напередодні заходу. Кількість місць обмежена, тож, будь ласка, прямо зараз запишіть собі номер телефону центру, щоб ви побачили запрошення, якщо воно надійде: 050-884-97-16

Нагадуємо, що всі освітні програми в Гончаренко центрі безкоштовні! Працюємо за адресою: вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх – вхід збоку (для орієнтиру – на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

Щоб бути в курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку: https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

ВАЖЛИВО: У разі настання повітряної тривоги ми перервемо захід, і ви підете в укриття поруч із центром заради безпеки



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!