Майстер-класи від проекту "Кава з ветеранами"

22.04.2022
22.04.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Активна спільнота, котра називається "Мобільна волонтерська група", вже тривалий час проводить у нашому місті та області різноманітні заходи для дітей і дорослих. Цієї весни один з їхніх проектів під назвою "Кава з ветеранами" відбуватиметься і на базі Кропивницького Гончаренко центру.

У його рамках у п'ятницю 22 квітня о 16.00 пройде майстер-клас із малювання долоньками та пальчиками. Заняття проведе волонтерка проекту "Кава з ветеранами", майстриня Ірина Татарчук.

Щоб зареєструватися на участь у зустрічі, будь ласка, заповніть анкету - https://cutt.ly/iF1hKIw - і чекайте на повідомлення у Телеграмі (ми використовуємо тільки цей месенджер!), в якому буде запрошення від адміністраторки центру напередодні заходу.

Прямо зараз запишіть собі номер телефону центру, щоб ви побачили запрошення, якщо воно надійде: 050-884-97-16. Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Працюємо за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

ВАЖЛИВО: У разі настання повітряної тривоги ми перервемо захід і ви підете в укриття поруч із центром заради безпеки. Бачити менше



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!