​Запит на надання послуг з кейтерингу

14.05.2022
14.05.2022

НРГО “Прес-клуб реформ” запрошує рестораторів подати пропозицію з надання послуг щодо організації кава-пауз для групи осіб під час заходів з фасування у форматі кейтерингу (виїзне ресторанне обслуговування) у місті Кропивницький, Кіровоградська область у липні-листопаді 2022 року у рамках проекту “Кулінарні корифеї”, що втілюється за грантовою угодою RPP/2022/05/038/CS.

Повідомте, будь ласка, скільки коштуватиме надання 1 порції чаю, 1 порції кави, та 1 порції печива (аналог) у розмірі 20 грамів на особу для групи з 45 осіб протягом 12 заходів з фасування.

У ціновій пропозиції потрібно вказати ціну кожної категорії та загальну суму можливої поставки. Форма оплати - безготівкова, з укладенням договору із юридичною особою “Новоукраїнська районна громадська організація “Прес-клуб реформ” (не платник податків, не платник ПДВ).

До цінової пропозиції волонтери просять додати виписку з ЄДРПОУ та витяг із ЄДРПОУ з видами діяльності, витяг з реєстру платників ЄП та сертифікати на продукти харчування (за наявності). Цінову пропозицію та всі документи потрібно подати на електронну адресу godyemopatriotiv@gmail.com до 17.00 неділі, 15-го травня 2022 року.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!