​Вчимося заплітати коси!

24.05.2022
24.05.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Кропивницький Гончаренко Центр за підтримки Жіночого Альянсу за Обмін Знаннями (WAKE, США) починає освітній проект «Світогляд», мета якого – дати внутрішньо переміщеним особам, котрі переїхали у Кропивницький внаслідок російської агресії, можливість поділитися своїми знаннями та досвідом.

Зокрема, у вівторок, 24 травня майстер-клас з з косоплетіння проведе харків'янка Вікторія Завертиленко. Зачіска на основі коси це не лише гарно та стильно, це також практично та швидко. Так, так - всього лише 5-15 хвилин знадобиться щоб всі погляди були прикуті до вас! Не вірите? Пані Вікторія вас переконає!

Тож, будь ласка, записуйтеся і приходьте на майстер-клас, який почнеться о 16.00. Просто заповніть анкету, щоб ми знали, скільки буде людей -
https://cutt.ly/xHJLlrU - і приходьте за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

Беріть із собою дітей та подруг, які й стануть вашими моделями на занятті (також візьміть із собою резиночки, заколочки та розчіски, будь ласка).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!