​Сучасна фотографія: Всесвіт крізь об’єктив

14.06.2022
14.06.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Кропивницький Гончаренко Центр за підтримки Жіночого Альянсу за Обмін Знаннями (WAKE, США) продовжує освітній проект «Світогляд», мета якого – дати внутрішньо переміщеним особам, котрі переїхали у Кропивницький внаслідок рашистської агресії, можливість поділитися своїми знаннями та досвідом.


Планується, що у Кропивницькому виступлять один за одним півсотні лекторів і лекторок із числа ВПО, які проведуть кожен по одній події у Гончаренко центрі – лекції, зустрічі, воркшопи та\або майстер-класи на різноманітну тематику.

Зокрема, у вівторок, 14 червня пройде лекція, під час якої ви дізнаєтеся теорію про підготовку до створення світлин актуальних у сьогоденні. Спікер Олексій Меркулов розповість про можливості фотографії, про її цілі та завдання, а також познайомить вас із роботами митців, які вплинули на сучасну фотографію. Ви навчитеся зупиняти час, аби милуватись певним моментом усе життя або навіть більше!

Олексій Меркулов - журналіст, спеціальний кореспондент державних та закордонних видань, фотограф та відеограф з багаторічним стажем. Учасник Мастер-шеф 8 сезону «СТБ». Співпраця з 1+1 медіа, Донеччина ТВ, СТБ, Голос Америки, CNN, і просто приємна та цікава людина, з якою варто познайомитися.

Заповніть анкету за посиланням - https://cutt.ly/yJN4TYI - і приходьте 14 червня у Гончаренко центр, не чекаючи на запрошення. Початок заходу буде о 16.00, тривалість - біля 1,5 години. Не запізнюйтесь, будь ласка! Захід орієнтований на дорослу аудиторію 18+

Гончаренко центр працює за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

WAKE - це Жіночий Альянс за Обмін Знаннями, чия місія полягає в тому, щоб використовувати технології для розширення прав і можливостей жінок у всьому світі. WAKE об’єднує інноваційних лідерок у сфері прав жінок із високим ступенем впливу з технологічними інструментами та досвідом, щоб допомогти їм прискорити свій вплив і масштабувати свою роботу. WAKE співпрацює з компаніями, організаціями та приватними особами, щоб використовувати технологію, а також залучати технологів та експертів, щоб максимізувати результати для місцевих партнерів. ФБ: https://www.facebook.com/WakeInternational

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин Гончаренко центру, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги ви можете піти в укриття поруч із центром заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) ВІКОМ ДО ЧОТИРЬОХ років ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!