Майстер-клас з танцю "Бачата"

01.08.2022
01.08.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Студія танцю «Альма Кропивницький» запрошує на майстер- клас із бачати. Це парний соціальний танець, який об’єднує різних людей, а ще робить життя яскравішим. Що потрібно для участі? Зручний одяг та взуття і гарний настрій! Майстер-клас відбудеться у понеділок, 1-го серпня о 18.00 у Гончаренко центрі. Якщо буде гарна, неспекотна погода, будемо танцювати на даху. Якщо йтиме дощ, то майстер-класу не буде.

Щоб ми знали, скільки буде людей, заповніть анкету - https://cutt.ly/HLJbOOS - і без нагадувань приходьте 1 серпня о 18.00, або трохи раніше за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

Нагадуємо, що всі освітньо-культурні події у Гончаренко центрі, і ця також, безкоштовні! Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги ви можете піти в укриття поруч із центром заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) віком до чотирьох років ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!!!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!