​Сучасні міфи України: науковий та езотеричний

04.08.2022
04.08.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

З початком повномасштабної російсько-української війни більшість міфів України затріпотіли і перейшли в мінливий стан. В часи, коли вершиться історія, міфи можуть змінитись швидше, ніж ми встигнемо щось про них сказати. Тому простіше не говорити про них нічого, поки ситуація не стабілізується.

Але є два міфи, на які сучасні події майже не впливають: науковий міф та езотеричний міф. З одного боку – Ейнштейн, захоплення світу роботами і техногенний апокаліпсис, з іншого – атланти, гіперборейці та розумні планети. Олександр Говорухін запрошує бажаючих поговорити про науковий та езотеричний міфи в Гончаренко центрі у четвер, 4-го серпня (початок о 17:00).

Хочете взяти участь? Заповнюйте анкету, щоб ми знали, скільки прийде людей, - https://cutt.ly/XZmqvpX - і без нагадувань приходьте у четвер, 4-го серпня о 17:00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі). Нагадуємо, що участь у всіх заходах у Гончаренко центрі безкоштовна!

Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekropабо підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги ви можете піти в укриття поруч із центром (готель "Рейкарц" або фабрика "Зорянка" заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!