​Заняття з тілесно-орієнтованої терапії

17.08.2022–31.08.2022
17.08.2022–31.08.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Щосереди о 14:00 Кропивницький Гончаренко центр запрошує бажаючих на заняття у групу психологічної підтримки з елементами тілесно-оріентовної терапії.

Протягом заняття ви отримаєте зменшення емоційної напруги, позбавлення від напруження та блоків в тілі, заспокоєння і покращення настрою. Заняття стали можливими завдяки реалізації проекту BHA чеської гуманітарної організації «Людина в біді», проводитиме їх Інна Панченко.

Заняття проходитимуть щосереди і починатимуться о 14.00 (тривалість - біля години). Щоб записатися на участь у зустрічі, будь ласка, заповніть анкету - https://cutt.ly/wXghqfi - і без нагадувань приходьте у кожної середи о 14.00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

Одягніть, будь ласка, зручний одяг, в якому можна буде лягти на коврик. Спортивне взуття вам не буде потрібне, достатньо шкарпеток. Якщо у вас є свій спортивний коврик (каремат), то візьміть (якщо немає - ми дамо). Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі, і ця також, безкоштовні!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!