Психологічна програма «Діти і війна. Техніки зцілення»

23.08.2022
23.08.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Повномасштабна війна впливає на всіх. Ніхто не може бути нейтральним, спокійним чи знаходитись у стані відсторонення. Звісно, кожний реагує по-різному, в міру стресстійкості, типу нервової системи та шкали цінностей. Але вже визнано, що рання допомога дітям та дорослим у тому, як впоратися зі стресом від війни, може бути корисною і дозволить запобігти розвитку проблем надалі.

Тому у Кропивницькому Гончаренко центрі починається Психологічна програма «Діти і війна. Техніки зцілення», яка орієнтована на дорослих. Ми набираємо групу, котра займатиметься щовівторка о 14.00 Курс включає сім зустрічей у закритій групі тривалістю по півтори години кожне заняття. Вестиме курс Інна Панченко.

Щоб записатися на курс, будь ласка, заповніть анкету - https://cutt.ly/2XlnLd9 - і без нагадувань приходьте у вівторок, 23 серпня (початок програми) о 14.00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

Програма "Діти і війна" була розроблена у 1999-му році в рамках співпраці Інституту психіатрії (Лондон, Велика Британія) та Центру кризової психології (Берген, Норвегія). Методику апробовано у низці країн, що були охоплені війною чи постраждали від природних стихійних лих, зокрема, у Греції, Туреччині, Шрі-Ланці, Косово, Сирії тощо. З 2014 року програма «Діти і війна. Техніки зцілення» застосовується в Україні та має гриф Міністерства освіти України. Ця програма надає людям навички та методи, які допомагають подолати психологічні наслідки катастрофічних подій.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!