​Правовий захист без віку

30.08.2022–10.09.2022
30.08.2022–10.09.2022

Якщо вам за шістдесят, і ви відчуваєте брак юридичних знань, тоді приходьте на одне із навчальних занять із правового захисту людей поважного віку, які протягом вересня буде організовувати у місті Кропивницький Фундація підтримки осіб старшого віку "Вік щастя".

Перша навчальна зустріч - у вівторок, 30-го серпня о 10.00 у бібліотеці ім.Чижевського
Друга навчальна зустріч - у суботу, 3-го вересня о 10.00 у Гончаренко центрі
Третя навчальна зустріч - у суботу, 10-го вересня о 10.00 у Гончаренко центрі

«З дитинства мене вчили допомагати літнім людям, ставати на захист в разі потреби. Все життя я культивувала в собі цю навичку. Утім наближаючись до поважного віку, зрозуміла для себе іншу пріоритетність – кожна людина повинна сама вміти захищати свої права. Ось чому наразі актуальною стає проблема доступу до захисту прав», - переконана Наталя Бондаренко, очільниця Фундації «Вік щастя».

У рамках першого тренінгу, який відбудеться вже у вівторок 30 серпня у приміщенні бібліотеки імені Чижевського, присутні будуть разом вчитися розуміти цінність захисту своїх прав, комунікувати з органами влади та соціальними службами, користуватися механізмом захисту своїх прав і процедур звернення до суду.

Під час зустрічі, яка почнеться о 10:00 і триватиме протягом дня (з перервами на каву) учасники та учасниці отримають відповіді на свої запитання від кращих експертів таких установ, як Управління дотримання прав людини Національної поліції України, Центру надання адміністративних послуг "Прозорий офіс Кропивницького", Центру безоплатної правової допомоги.

Нові знання, знайомства, подарунки чекають на вас! За довідками звертайтеся за тел. 0504730773 (Олександра), 0974148901 (Наталя).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!