Як інтегрувати молодь ВПО у життя громади?

30.08.2022–31.08.2022
30.08.2022–31.08.2022

Запрошуємо молодіжних працівників й працівниць, представників та представниць молодіжних рад та центрів, громадських об’єднань, фахівців місцевих рад, освітянських та бібліотечних спільнот й всіх, хто дотичний до роботи з молоддю, на онлайн-події: “Як інтегрувати молодь ВПО у життя громади” 30 серпня та “Ненасильницьке спілкування онлайн в молодіжній роботі” 31 серпня.

Запрошена спікерка – Яна Пекун, ведуча авторських програм про інклюзію у “Radio SKOVORODA”, консультантка з ґендерної рівності та соціальної інклюзії.

Під час онлайн-мітапу “Як інтегрувати молодь ВПО у життя громади” ви знайдете відповіді на питання:

Що таке інтеграція, адаптація та соціалізація? Як сприяти інтеграції молоді ВПО в життя громади? Як налагодити ефективну роботу з молоддю в часи кризи та воєнного часу? Як забезпечити наскрізний інклюзивний підхід у роботі з молоддю ВПО? Онлайн-мітап відбудеться 30 серпня 15.00-17.00. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/MkbQcTYihyZvpuWW9

У програмі онлайн-мітапу “Ненасильницьке спілкування онлайн в молодіжній роботі”:

З’ясуємо, що таке дискримінація, хейт-спіч, гендерні окуляри та навіщо все це знати тим, хто працює з молоддю? Як розпізнати мову ворожнечі та не потрапити в пастку Як створити безпечний простір онлайн Онлайн-мітап відбудеться 31 серпня 15.00-17.00. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/y7ZAokjLGV1kc6RCA.

Зустрічі будуть проходити на платформі ZOOM. Доступ до заходу вам буде надіслано на вказану електронну пошту в реєстрації напередодні. За бажанням можна взяти участь у одному або обох мітапах, головне зареєструватися за посиланнями вище. Захід відбувається в межах проєкту “Голос громади в місцевому самоврядуванні”, що втілюється ГО “Агенція сталого розвитку “Хмарочос”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!