​Співоче коло

13.09.2022–27.09.2022
13.09.2022–27.09.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Кропивницький Гончаренко центр запрошує бажаючих на заняття у групі "Співоче коло", які проходитимуть кожного вівторка та починатимуться о 16.00.


Що чекає на учасників та учасниць під час першої зустрічі у вівторок, 13-го вересня? Адміністраторка центру Марина Кашлакова пропонує вивчати пісні української традиції, зокрема, почнемо із колискових, як раніше це й було - від людини до людини.

"За зустріч будемо вивчати одну-дві пісні. Як завжди, на заняттях у Гончаренко центрі, досвіду не треба - просто приходьте, і будемо вивчати пісні разом з нами", - запрошує пані Марина. І нагадує, що центр чекає на всіх, а взяти до групи зможе тільки перших десять. Тож, чимшвидше реєструйся за посиланням - https://cutt.ly/ZCGgBl0 - і приходьте у вівторок, 13-го вересня о 16.00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

Будуть співи, музика та чудові розмови! Адже пісні живуть поки їх співать, так?

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин Гончаренко центру, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop


БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги заняття у центрі припиняється, і ви можете самостійно піти в укриття поруч із центром заради вашої безпеки (у готелі "Рейкарц" чи на фабриці "Зорянка"). Дітей та підлітків ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!