Більше, ніж SMM

13.09.2022
13.09.2022

Відвідайте безкоштовний практикум для тих, хто працює у сфері SMM (social media merketing) і хоче якісно розвивати бренди та отримувати гарну винагороду за свою роботу.

Приходьте на офлайн-захід «Більше, ніж SMM», який є одним з низки заходів неформальної освіти з особистісного розвитку для всіх, хто хоче рухатися вперед, розвиватися та вдосконалюватися. Захід відбудеться на громадському майданчику “GOGLE 87” м.Кропивницький (13 вересня 2022 року).

На офлайн-заході, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” на вас чекає дуже насичена програма:
правила позиціювання під час війни,
стратегія розвитку: з чого почати,
що таке екологічна реклама і як вона продає,
тригери, які залишають вас в аутсайдерах,
акценти просування: без чого не вижити,
10 ефективних SMM-порад,
поради стосовно формування стресостійкості у нестабільній реальності розвитку.

Модераторка заходу допоможе вам зрозуміти правила публічного розвитку та вийти на новий рівень власних можливостей, завдяки своєму дванадцятирічному досвіду роботи у журналістиці та комунікаціях. Вона наведе приклади вдалих кейсів та провальних блогів, познайомить з додатками, які допоможуть вам створювати якісний візуальний контент. А головне - після заходу ви самостійно зможете розробити власну стратегію просування.

Отже, змінюйте свій світ сприйняття публічного розвитку - реєструйтесь за посиланням https://forms.gle/G5B1XGtCPgkjuBMn8 Розвивайте себе та змінюйте світ! Час проведення заходу: 13 вересня 2022 року о 16:00-19:00. Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87. Відвідування заходу безоплатне. У заході можуть брати участь мешканці та гості Кропивницького і Кіровоградської області від 18 років разом із дітьми (в приміщенні хабу є облаштований простір, де діти можуть з користю провести час, поки ви отримуєте нові навички).

Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74. Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку "СМР"” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!