Виставка-ярмарок виробів волонтерських центрів, які працюють на Кіровоградщині

08.10.2022
08.10.2022

Волонтери – герої тилу. Починаючи з 2014 року саме волонтери, волонтери-перевізники проклали дороги життя від дому до передової і від передової до дому. Тепер саме волонтери налагодили виробництво потрібних речей, які треба дістати у великій кількості, швидко і не за всі гроші світу. У той же час волонтери створюють робочі місця для людей, які змушені були поїхати з дому через активні бойові дії.

У суботу, 8 жовтня, КОО ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” запрошує кропивничан підтримати волонтерські центри Кіровоградщини, які власними силами облаштували виробничі цехи й виготовляють важливу для сьогодення продукцію: товари мілітаристичного напрямку, одяг, сухі та вітамінні набори, матраци, подушки, окопні свічки, шеврони і т.п.

Під час виставки-ярмарку, що проходитиме на подвір’ї Кнайпи «Бамбетель» (вул. Шульгиних, 1) з 11.00 до 15.00, відвідувачі зможуть скуштувати і придбати продукцію волонтерських центрів із різних громад області, а також підтримати їхні виробництва донатами та корисними контактами.

За словами Алли Волошиної, голови КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення»: «Команда Організації вбачає своєї місією надати найбільш повну і різнобічну підтримку волонтерам і волонтеркам. Особливо тим, які працюють у малих містах, селах і селищах Кіровоградської області. Програма підтримки волонтерських центрів є унікальною не тільки для Кіровоградщини, а й для України загалом. Наша особливість у тому, що ми надаємо волонтерським центрам комплексну допомогу. В тому числі і допомагаємо впроваджувати соціальне підприємництво на базі тих центрів, де уже діє виробництво певних товарів і послуг».

Також, аби долучитися до участі у виставці-ярмарку волонтерські центри можуть до 5 жовтня заповнити заявку: https://forms.gle/DKPntW6UErG1zyAW6 Аби не пропустити оновлення щодо виставку-ярмарку, підпишіться на сторінку події у Facebook:

Довідково:Програма підтримки волонтерських центрів Кіровоградщини, яку впроваджує команда КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення», спрямована на посилення волонтерських центрів через надання низки послуг. Вона включає в себе такі напрямки діяльності: 1) фінансування волонтерських ініціатив шляхом проведення конкурсу міні-грантів; 2) навчання та консультаційний супровід щодо фандрейзингу, стратегування, ефективних комунікацій, налагодження ефективної роботи тощо; 3) відновлення сил і повернення в ресурсний стан волонтерок і волонтерів; 4) промоція діяльності волонтерських центрів Кіровоградської області на всеукраїнському і міжнародному рівнях; 5) посилення інституційної стійкості волонтерських центрів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!