​Навчіться готувати сухі супи та борщі, щоб годувати українців

20.10.2022
20.10.2022

У межах проєкту «Кулінарні корифеї» запрошуємо на дев’ятий тематичний вебінар «Мистецтво готувати і допомагати», що відбудеться у четвер, 20 жовтня і триватиме з 14.00 по 15.30.

Організатори зустрічі розкажуть про історію створення ініціативи з приготування сухих супів та борщів у Кропивницькому з 2014 по 2022 роки, а також про те, як зібрати команду та налагодити взаємодію із партнерами, де купити пакети та що має бути на етикетках, як налагодити логістику та обрати ефективне обладнання.

Ведучі просвітницького заходу поділяться із учасниками та учасницями вебінару рецептурами сухих супів та борщів, а також секретами сушіння зелені та овочів, розкажуть, як чатбот допомагає інформувати спільноту волонтерів, і покажуть, як відбувається фасування сухих супів, печива, сухариків та фруктових енерджайзерів.

У тематичній рубриці вебінару ви дізнаєтеся про те, як розрахувати необхідні ресурси для виготовлення 100 пакетів супу чи борщу щотижня.

Модеруватиме вебінар партнерка проєкту «Кулінарні корифеї», очільниця Агенції сталого розвитку «Хмарочос» Ірина Ткаченко.

Для участі потрібно зареєструватися за посиланням https://forms.gle/Bj6satq94ssXjxCw6та отримати запрошення із посиланням на вебінар, який відбуватиметься 20 жовтня і почнеться о 14.00 на платформі Zoom. Обов'язково перевірте свою пошту, чи не переповнена скринька, а також папку “СПАМ”, щоб у середу, напередодні вебінару, отримати від організаторів запрошення.

Для довідки:

Проєкт «Кулінарні корифеї» впроваджує ГО «Прес-клуб реформ» за сприяння Програми Розвитку ООН за фінансування Європейського Союзу у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції і Швейцарії.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!