Як у селі на Кіровоградщині півсотні хат облаштували для вимушено-переміщених осіб?!

28.10.2022
28.10.2022

У п’ятницю, 28 жовтня 2022 року, о 14:00 на локації громадського простору “Gogle87” (вул. Гоголя, 87) відбудеться знайомство із активом Благодійного фонду “Прихисток”, котрий працює у селі Панчеве.

Приходьте на теплу розмову та цікаве спілкування!

Благодійний фонд “Прихисток” заснували дві жінки - Тетяна Босько та Віта Панкул. Вони створили першу волонтерську ініціативу у невеликому селі Панчеве, що на Кіровоградщині, у квітні цього року, і відтоді допомагають українським військовим, переселенцям, а також відправляють допомогу, зокрема їжу, іграшки та харчування для дітей, в інші міста України.

Жінки організували волонтерський рух та разом з командою облаштували для переселенців 50 порожніх хат у селі, адже за час повномасштабного вторгнення у Панчеве приїхали близько 250 переселенців. Більшість поїхали далі, але частина залишилася. Зараз тут проживає близько 70 родин, яких можна віднести до ВПО, із різних куточків України.

На зустрічі 28 жовтня ви можете дізнатися, як працює фонд “Прихисток”, які плани має, познайомитися із Тетяною Босько, Вітою Панкул та їх командою.

Запрошуємо журналістів, громадських діячів та діячок, молодь і людей старшого віку - всіх, всіх, хто цікавиться волонтерством та благодійництвом.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!