Майстерня спілкування для ораторів-початківців

08.11.2022
08.11.2022
​Громадський майданчик "Gogle87"
Кропивницький, вул. Гоголя,87

Громадський простір "Гугль87" запрошує у вівторок, 8-го листопада на офлайн-захід “Майстерня спілкування для ораторів-початківців ”, котрий є одним із низки заходів неформальної освіти з особистісного розвитку для всіх, хто хоче рухатися вперед та вдосконалюватися. Його організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” у Кропивницькому.

Якщо ви бажаєте здобути інформацію стосовно ефективної комунікації, навчитись її правильно використовувати та дізнатися важливі правила й корисні методи знаходження спільної мови з іншими людьми, тоді вам саме сюди! На офлайн-заході присутні отримають вміння користуватися своїм голосом і диханням, подолають страх публічного виступу, розвинуть почуття свободи у колективі, опрацюють вимову звуків, з якими виникають труднощі.

Захід проведе Катерина Нестеренко - художня керівниця молодіжного театру «Резонанс» при КДПУ імені Винниченка, культорганізаторка та керівниця театрального гуртка «Їжачок» у Фортечній гімназії.


Початок заходу о 16.00, завершення о 19.00. Щоб взяти участь - заповніть, будь ласка, онлайн форму - https://cutt.ly/INXp1Jh і без нагадувань приходьте за адресою вул. Гоголя, 87 у вівторок, 8-го листопада.

Відвідування інтеграційного заходу безоплатне. Участь можуть брати як місцеві жителі, так і переселенці, не залежно від статі та віку. У приміщенні хабу є облаштований простір, де діти можуть з користю провести час, поки ви берете участь в заході. Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74.

Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку "СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!