​Майстерки Soft skills: Будемо розвивати навички!

09.11.2022
09.11.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Хочете опанувати дієві інструменти для підвищення самоорганізації? Прагнете краще управляти своїми емоціями? Кропивницький Гончаренко центр запрошує містян на захід, який проведуть у середу, 9 листопада, о 14.00 експертки Української Освітньої Платформи.


Що потрібно для участі? Візьміть з собою хороший настрій. Ну, і звісно, зареєструйтеся за посиланням - https://cutt.ly/4NM63KA - щоб організатори знали, на скількох людей готувати чай та каву.

Гончаренко центр працює за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер"). Всі освітні програми у Гончаренко центрі, і ця також, безкоштовні!

Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop


БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги центр припиняє свою роботу, і ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабрикці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нашу політику безпеки. Зверніть на це увагу!


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!