​Безоплатні консультації з питань вчинення нотаріальних дій під час дії воєнного стану

12.11.2022
12.11.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Відділення Нотаріальної Палати України у Кіровоградській області планує низку заходів із надання громадянам та громадянкам безоплатних консультацій з питань вчинення нотаріальних дій під час дії воєнного стану.

Щосуботи, протягом листопада 2022 року, з 12.00 до 14.00 у приміщенні освітньо-культурного простору "Гончаренко Центр" за адресою Кіровоградська область, місто Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 4а, бажаючі зможуть отримати роз’яснення діючого законодавства, фахову пораду, або намітити план дій.

Звертайтеся, якщо ваше питання стосується:
- оформлення спадщини;
- посвідчення договорів відчуження (купівля-продаж, дарування, обмін);
- укладення договору довічного утримання (догляду), спадкового договору;
- посвідчення заповіту;
- посвідчення довіреностей;
- вчинення інших нотаріальних дій.

Якщо вас зацікавила дана інформація, вам необхідно записатись на консультацію на конкретний день та час, щоб у нотаріуса, який буде проводити консультацію, була можливість приділити увагу особисто вам.

Зараз ведеться запис на консультацію, яка надаватиметься у суботу, 12-го листопада. Тож, обирайте час з 12.00 до 14.00. Будь ласка, заповнюйте анкету https://cutt.ly/0NjZctp або напишіть адміністратору за допомогою мессенджера Вайбер чи Телеграм на номер +380508849716.

Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги Гончаренко центр припиняє роботу, а ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!!!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!