​Instagram для ГО: необхідність чи додаткова робота?

15.11.2022
15.11.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Навіщо громадським організаціям та волонтерським ініціативам вести Instagram-сторінки? Який контент туди постити і чи є у цій соціальні мережі аудиторія, якій цікава громадським активістам і активісткам? А якщо постити, то як далі просувати сторінку організації? Про все це йтиме мова під час заходу у Кропивницькому Гончаренко центрі - у вівторок, 15 листопада, початок о 17.30.

Спікерка: Тіна Собко - комунікаційна спеціалістка. Працювала з ЛГБТ-організаціями України, наразі керує соцмережами Євразійскої коаліції з прав, здоров'я та гендерного і сексуального різноманіття (ЄКОМ). За бажанням присутніх Тіна може також розібрати кілька конкретних кейсів сторінок тих ГО, які візьмуть участь.
Щоб прийти на зустрічі, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/dMqeLq9 - і без нагадувань завітайте у вівторок, 15 листопада о 17.30 до Гончаренко центру за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі).

Нагадуємо, що участь у всіх заходах у Гончаренко центрі безкоштовна! Щоб заздалегідь бути у курсі новин та подій, будь-ласка, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop або слідкуйте за новинами в Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку центру- https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги заняття припиняється і відвідувачів центру можуть піти в укриття поруч із центром заради безпеки (до готелю "Рейкарц" або до фабрики "Зорянка") . Дітей (навіть разом із батьками) центр не може запрошувати та приймати на заходах з огляду на активну фазу бойових дій, котрі провадить росія в Україні. Зверніть на це увагу!!!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!