​Курс "Фінансова грамотність"

18.11.2022
18.11.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Хочете розібратися, як виникли гроші і яку функцію вони відіграють у житті суспільства? Записуйтесь на базовий курс з фінансової грамотності для дорослих. Основни основ, найбільш елементарні речі, які, тим не менше, потрібно знати - про це розповість під час навчального курсу Андрій Флоренко у Кропивницькому Гончаренко центрі.

Ви дізнаєтесь, з чого складається бюджет родини і як його спланувати, що таке інфляція та податкові пільги, як робити заощадження і як змінюється вартість грошей, і ще чимало цікавих речей.Перше заняття відбудеться у п'ятницю, 18-го листопада - і далі сформована група учнів та учениць буде кожної п'ятниці протягом шести тижнів відвідувати заняття, отримувати домашні завдання, а наприкінці пройде тест та отримає сертифікат (ті, хто сумлінно відвідуватиме всі уроки).

Курс розраховано на дорослих людей - віком від 18-ти років і старших. Заняття проходитимуть оф-лайн з 16.00 до 17.30 у приміщенні Гончаренко центру. Щоб взяти участь у курсі, будь ласка, заповніть анкету:
https://cutt.ly/zN67vJZ - і чекайте на персональне запрошення у себе у Вайбері або у Телеграмі.

До участі будуть відібрані 25 осіб. Будь ласка, прямо зараз запишіть собі робочий номер телефону Гончаренко центру, щоб ви побачили запрошення і підтвердили участь: 050-884-97-16. Нагадуємо, що участь у всіх заходах у Гончаренко центрі безкоштовна! Центр працює у Кропивницькому за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!