Молодь Кіровоградщини зможе створити інноваційні проєкти

22.11.2022
22.11.2022
​Громадський майданчик "Gogle87"
Кропивницький, вул. Гоголя,87

Слов'янський культурний центр “Задзеркалля” у партнерстві з Дитячим фонду ООН (ЮНІСЕФ) запрошує молодих людей від 14 до 24 років, які хочуть здійснювати зміни у Олександрійській, Світловодській чи Новоукраїнській громаді на інноваційну програму для молоді UPSHIFT.

Програма надає підліткам та молоді можливість створити власні інноваційні проекти та отримати фінансування на їхнє впровадження на суму до 75 тис. гривень.

Програма UPSHIFT — це глобальна інноваційна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах, що дозволяє підліткам та молоді пропонувати й втілювати у життя інноваційні рішення щодо актуальних проблем у школі, громаді, та місті.

Програма надає унікальні можливості: пройти тренінгове навчання та отримати навички XXI століття; реалізувати свій творчий потенціал у створенні власного інноваційного проєкту; отримати фінансування, щоб впровадити свій проєкт в життя. Цей набір на UPSHIFT дозволить молоді Кіровоградщини аналізувати та знаходити рішення для забезпечення гуманітарних потреб своїх місцевих громад.

Як долучитись до програми? Для участі у відборі необхідно: Сформувати команду з 3-5 учасників віком від 14 до 24 року; Визначити тімліда, який буде вести комунікацію від імені команди та заповнить гугл форму; Визначити для себе та описати в анкеті проблему підлітків та молоді вашої громади, яку ви хочете вирішити.

На етапі подачі заявки не потрібно мати готове рішення або проєкт — зосередьтеся саме на формулюванні проблеми та її негативних наслідках для молодих людей, які ви хочете подолати, а в процесі роботи ви зможете знайти інноваційне рішення цієї проблеми.

Заповнити анкету можна за цим посиланням: https://forms.gle/ofGUjrVmBEik1e6v9 Заявки приймаються до 22 листопада 2022 року.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!