​Молодіжні проєкти Кіровоградщини зможуть отримати до 75 тис. грн від ЮНІСЕФ

04.12.2022
04.12.2022
​Громадський майданчик "Gogle87"
Кропивницький, вул. Гоголя,87

Слов'янський культурний центр «Задзеркалля»" у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Іспанського агентства з міжнародного співробітництва в галузі розвитку відкриває конкурсний набір на інноваційну програму UPSHIFT у Кіровоградській області. Підлітки та молодь віком від 14 до 24 років можуть долучитися до програми та отримати фінансування для своїх ідей на суму до 75 тисяч гривень.

Програма UPSHIFT від ЮНІСЕФ - це креативний простір, де підлітки та молодь можуть проявляти себе, пропонувати інноваційні підходи до вирішення проблем та тестувати їх ефективність. Для участі у програмі не потрібно мати вже готове рішення - командам достатньо визначити, яка проблема є нагальною для їхньої громади, а під час участі у програмі експериментувати та шукати шляхи вирішення цієї проблеми. Отримані знання та навички учасники UPSHIFT зможуть використовувати й надалі у своєму професійному житті.

Щоб долучитися до програми, заявники віком 14 до 24 років мають зібрати команду з 3-5 учасників, проаналізувати, які актуальні проблеми є у їхній громаді, вибрати одну проблему, яку хочуть вирішити, і до 4 грудня подати заявку на програму за посиланням: https://forms.gle/YeQhyhnnyfW8XDpZ6

Цей набір на UPSHIFT буде тематичний і буде присвячений різним формам молодіжного волонтерства, яке спрямоване на подолання наслідків війни в Україні.

Для уточнення додаткових питань можна звертатися на електронну адресу promolodua@gmail.com

Більше про програму UPSHIFT можна дізнатися на сторінках Інстаграм, Фейсбук або на сайті

Довідкова інформація:

UPSHIFT – це глобальна програма ЮНІСЕФ, що реалізується у понад 40 країнах світу та поєднує тренінги із соціальних інновацій, наставництво та фінансову підтримку. Вона надає молоді навички 21 століття та ресурси, щоб визначити проблеми своїх громад та запропонувати інноваційні рішення цих проблем. Програма розвиває життєстійкість молодих людей, а їхні громади отримують переваги від рішень, що пропонує молодь.

ЮНІСЕФ у своїй діяльності відстоює права і добробут кожної дитини. Спільно з партнерами ЮНІСЕФ працює у 190 країнах і територіях задля переведення цього зобов’язання у площину практичних дій, докладаючи особливих зусиль для охоплення найуразливіших і соціально виключених дітей, заради всіх дітей, де б вони не знаходилися.

ГО «СКЦ «Задзеркалля» – це українська неурядова громадська організація, діяльність якої з 2002 року спрямована на підвищення рівня спроможності та розвитку молоді України шляхом інтегрування культурних і освітніх програм, проектів та заходів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!