Курс із самооборони: Заняття, які змінять все!

22.12.2022
22.12.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Президентка Обласної Федерації Хортингу Ганна Мужинська запрошує бажаючих до Гончаренко центру на заняття із самооборони.

Щоб ви знали, чим займається пані Ганна, хочемо розповісти, що Хортинг - це сучасне українське бойове мистецтво, створене в Україні, а його назва походить від назви острова Хортиця, де колись розташовувалася Запорозька Січ.

Чергова зустріч - у четвер, 22-го грудня о 18.00 - приходьте! Учасники та учасниці будуть вчитися базовим прийомам самозахисту, які при нагоді зможуть за потреби використати у повсякденному житті. Бажаємо вам, щоб такого не сталося, але підготовленими бути варто!

"Буде цікаво, весело та корисно. Ви пізнаєте свое тіло з іншої сторони і змусите мозок працювати у незвичному для вас руслі", - обіцяє пані Ганна.

Щоб організатори знали, на скількох людей готувати татамі, заповніть цю анкету - https://cutt.ly/y1ZTNxY - і без нагадувань чи додаткових запрошень приходьте у четвер, 22-го грудня о 18.00 за адресою: вул.Велика Перспективна, 4а (вхід до будівлі - з правого боку, під вивіску). Будь ласка, одягніть зручний трикотажний одяг та шкарпетки, бо вам доведеться роззуватися. Спеціального одягу чи взуття непотрібно.

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги ви можете піти в найближче укриття поруч - або у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка".Дітей (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!

Цей курс, як і всі заняття у Гончаренко центрі, безкоштовний. Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!