​Німецьке та японське економічне диво

10.02.2023
10.02.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Регіональний центр наукових досліджень запрошує містян на "Історичний лекторій", який відбудеться у п'ятницю, 10 лютого і почнеться о 14.00 у приміщенні освітньо-культурного простору "Гончаренко центр".

Тема зустрічі: "Німецьке та японське економічне диво". Будемо говорити про явище стрімкого росту японської економіки, яке відбулося з середини 1950-х років і тривало до нафтової кризи 1973 року, а також про швидку реконструкцію та розвиток економік Західної Німеччини та Австрії після Другої світової війни. Це надзвичайно актуально для України, яка потребує економічного дива і зараз, і після перемоги. Спікер - історик Сергій Мілютін.

Щоб завітати на лекцію, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням - http://surl.li/enkme і без нагадувань приходьте у зазначений день і час за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, вхід збоку, для орієнтиру: на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер".
Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, і у цьому також, безкоштовна! Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop


БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги Гончаренко центр припиняє роботу, а ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!