​Кіноклуб імені Альбуса Северуса Поттера

04.03.2023
04.03.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Гончаренко центр запрошує містян до кіноклубу, що названий на честь Альбуса Северуса Поттера. Дивимось хороше кіно у гарній компанії, обговорюємо та ділимось враженнями! На черговій зустрічі - у суботу, 4 березня о 15.00, - будемо дивитися фільм "Тут була Брітт-Марі" (Britt-Marie var här).


Зразкова домогосподарка та вірна дружина, 63-річна Брітт-Марі веде розмірене, але одноманітне та передбачуване життя. Що, втім, цілком влаштовує її. У будинку жінки ідеальний порядок та чистота. Відносини з чоловіком Кентом завжди тішили, але одного разу головна героїня мелодрами дізналася про шокуючу новину. Виявляється, чоловік не зберігав їй вірність. Жінка вражена і скривджена... Відчуваючи зневагу до чоловіка, вона йде з дому, вперше за багато років порушивши шаблон свого існування. Незабаром героїня опиняється у невеликому глухому місті під назвою Борг... Долаючи труднощі, Брітт-Марі починає жити з чистого листа.

Веде і модерує кіноклуб журналіст та кінокритик Дмитро Шульга. Хочете приєднатися до перегляду? Заповнюйте анкету - https://cutt.ly/XJogvro - і без нагадувань приходьте у суботу 4-го березня о 15.00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі). Нагадуємо, що участь у всіх заходах у Гончаренко центрі безкоштовна.
Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги перегляд кіно не припиняється, але керівництво Гончаренко центру пропонує вам піти в укриття неподалік (у підвалі готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!