​Давайте вчити англійську мову разом?

11.05.2023
11.05.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Кропивницький Гончаренко Центр запрошує дорослих віком 18+ на безкоштовний чотиримісячний офлайн курс із вивчення англійської мови. Це базовий курс, який підійде для тих, хто має рівень Beginner \ Starter (англ. "початківець").


Як потрапити на курс? Спочатку ви заповнюєте анкету, далі приходите на пробне заняття до Гончаренко центру і, якщо вас влаштовує рівень та формат навчання, то сплачуєте компанії "Green Country" 550 грн. за книжки та чотиримісячний доступ до свого персонального електронного кабінету (за саме навчання ви нічого не сплачуєте). Вчитель на курсі - Дмитро Шульга.

Для того, щоб організатори знали, скільки людей прийде на пробне заняття, заповніть цю просту онлайн форму - https://7xro.short.gy/rjae6t - і приходьте у четвер, 11 травня о 16:00 за адресою вул. Велика Перспективна, 4 а (другий поверх). Важливо: Без пробного заняття ви не потрапите на курс!

За результатами пробного заняття Гончаренко центр набере дві групи у кількості 20-25 осіб кожна, і ви будете займатися у будні (щопонеділка та щочетверга, урок трива годину і 15 хв). Ви зможете обрати у якій групі навчатися - чи о 14.00, чи о 16.00.

Якщо у вас питання - зателефонуйте, або напишіть у Вайбер чи Телеграм на робочий номер Гончаренко центру: +380508849716. Чекаємо вас на пробному занятті!

Щоб бути у курсі новин і подій, підписуйтесь на нашу ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop а також на канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та профіль в Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги Гончаренко центр не припиняє роботу, але ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей і підлітків (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати на заходи у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та політику безпеки.

Нагадаємо, що засновник мережі безкоштовних освітньо-культурних просторів "Гончаренко центр" - це народний депутат України, віце-президент Комітету з міграції, біженців Парламентської Асамблеї Ради Європи Олексій Гончаренко. Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, з огляду на місію, яку Олексій та його команда втілюють у життя, завжди безкоштовна! Слідкуйте за діяльністю Олексія Гончаренка у телеграмі - https://t.me/oleksiihoncharenko або дивіться відео на платформі https://www.youtube.com/@AlexGoncharenko



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!