Парадокси архітектури Кропивницького

17.05.2023
17.05.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Як вплинули корифеї українського театру на розвиток українського архітектурного стилю? Про парадокси архітектури Кропивницького запрошує поговорити пані Оксана Гончарова під час лекції в освітньо-культурному просторі "Гончаренко центр" у середу 17-го травня о 16.00.

Пані Оксана Гончарова закінчила факультет іноземних мов Педагогічного університету. Працювала за фахом, займалася журналістикою та досліджувала історію рідного краю, має публікації у місцевій пресі, історико-краєзнавчому альманасі "Інгульський Степ" та загальноукраїнських онлай-виданнях. Пані Оксана ретельно досліджує архітектуру Кропивницького та готує до видання книгу про будинки й портали міста.

Щоб організатори знали, скількох людей чекати на зустрічі, будь ласка, заповніть анкету - https://7xro.short.gy/qlExIk - і без нагадувань приходьте о 16.00 у середу, 17 травня за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги захід не припиняється, але керівництво Гончаренко центру пропонує вам піти в укриття неподалік (у підвалі готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки.

Гончаренко центр проводить заходи для дорослих людей віком 18+. Участь у всіх заходах у центрі безкоштовна. Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

Нагадаємо, що засновник мережі безкоштовних освітньо-культурних просторів "Гончаренко центр" - це народний депутат України, віце-президент Комітету з міграції, біженців Парламентської Асамблеї Ради Європи Олексій Гончаренко. Слідкуйте за його діяльністю у телеграмі - https://t.me/oleksiihoncharenko або дивіться відео на платформі https://www.youtube.com/@AlexGoncharenko



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!