​Бізнес-ігри як інструмент вирішення особистісних та підприємницьких задач

16.06.2023
16.06.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Бізнес-ігри - це дієвий інструмент вирішення особистісних та підприємницьких задач. Незалежно від формату, вони спрямовані на вирішення конкретних завдань: від навчання та мотивації персоналу до пошуку стратегічних рішень ТОП-менеджментом.

З огляду на це освітньо-культурний простір "Гончаренко центр" запрошує бажаючих 16 червня (п'ятниця) о 14:00 відвідати захід, який буде корисним і цікавим власникам і власницям бізнесу, людям, у яких є команди, або вони ними керують, а також НR спеціалістам. Проведе зустріч Любов Яновська - засновниця компанії "WOW English", бізнес-тренерка, коуч команд, ігротехнік та ігропрактик.

"Умови у бізнес-іграх наближені до справжніх, що робить їх ефективним засобом засвоєння інформації. Вони можуть бути спрямовані на розвиток певних якостей і умінь, в тому числі на формування навичок комунікації та командної роботи, вміння адаптуватися або на зміцнення здібностей до спільного прийняття рішень", - переконана Любов Яновська. Вона спеціалізується на темі корпоративної культури в командах та організаціях і знає, що у колективній грі відбувається обмін знаннями та досвідом між гравцями, приходять інсайти, осяяння і нові ідеї вирішення своїх завдань або проблем.

Хочете взяти участь у зустрічі? Заповнюйте анкету - https://7xro.short.gy/QNCl1I - і без зайвих нагадувань чи запрошень приходьте у п'ятницю, 16 червня о 14:00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі).

Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги перегляд кіно не припиняється, але керівництво Гончаренко центру пропонує вам піти в укриття неподалік (у підвалі готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки.

Нагадаємо, що засновник мережі безкоштовних освітньо-культурних просторів "Гончаренко центр" - це народний депутат України, віце-президент Комітету з міграції, біженців Парламентської Асамблеї Ради Європи Олексій Гончаренко. Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, з огляду на місію, яку Олексій та його команда втілюють у життя, завжди безкоштовна! Слідкуйте за діяльністю Олексія Гончаренка у телеграмі - https://t.me/oleksiihoncharenko або дивіться відео на платформі https://www.youtube.com/@AlexGoncharenko



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!