​Мої рідні захищають Україну!

14.08.2023–15.08.2023
14.08.2023–15.08.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Збройні сили України ведуть тяжкі бої за незалежність держави, тож освітньо-культурний простір "Гончаренко центр Кропивницький" разом із розважальним центром "Portal Park" та соком "Радішка" пропонує діткам із родин військовослужбовців намалювати рідним малюнки та подякувати захисникам і захисницям.

Організатори акції запрошують діток віком від двох до п'ятнадцяти років, у яких мама чи тато, брат чи сестра, або інші родичі служать у лавах ЗСУ, намалювати вітальні листівки на тему "Мої рідні захищають Україну", і принести їх до Гончаренко центру.

Як подяку за малюнки юні художники та художниці отримають сертифікати на безкоштовне відвідування дитячо-розважального центру «PORTAL PARK», а також сік від ТМ "Радішка": Діти люблять, мами схвалюють!

Щоб організатори знали, скільки подаруночків готувати, запрошуємо дорослих із родин військовослужбовців заповнити ось цю анкету - https://7xro.short.gy/M7LLlD - і дочекатися запрошення з інформацією про те, куди і о котрій потрібно буде 14-15 серпня прийти і принести малюнки.

Інформація надійде тим, хто зареєструється, у вигляді повідомлення у Вайбері на той номер, який ви вкажете при реєстрації. Тож, слідкуйте за повідомленнями, будь ласка! Адреса Гончаренко центру: вул. Велика Преспективна, 4а, другий поверх, це неподалік від Швейної фабрики "Зорянка", поруч з площею з Ангелом.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!