​Тренінг «Розпочни свій бізнес»

22.02.2024
22.02.2024

Долучайтеся до однієї з найбільших у світі навчальних програм ведення бізнесу від Міжнародної організації праці, яка допоможе систематизувати знання, дізнатися з чого розпочати свій бізнес, які послідовні кроки робити та де можна отримати стартовий капітал.

Або якщо потребуєте додаткових знань щодо відновлення роботи вашого бізнесу на новому місці – подавайте заявку на участь у тренінгу “Розпочни свій бізнес”, який відбудеться у Кропивницькому 1-3 березня.

Навчальна програма включає такі теми: • пошук та оцінка бізнес-ідеї • маркетинговий план • кадрове забезпечення • організація та управління • розрахунок собівартості • фінансове планування • можливості залучення фінансування • написання бізнес-плану

В ході тренінгу учасники та учасниці спробують себе у ролі підприємців через унікальну бізнес-гру, що розроблена Міжнародною організацією праці та відтворюється тільки сертифікованими тренерами. Відібрані учасники отримають лист-запрошення  від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями на вказану у реєстраційній формі електронну адресу. 

Увага! Участь у тренінгах безоплатна. Реєструйтесь тут: https://crm.gurt.org.ua/syb_offline/


Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Ані транспортні витрати учасників, ані витрати на проживання не відшкодовуються.

Тренінги проводить Ресурсний центр ГУРТ у рамках проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, та за підтримки Міністерства економіки України. 



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!