​Давайте вчити німецьку мову?

02.04.2024
02.04.2024
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Освітньо-культурний простір "Гончаренко Центр Кропивницький" запрошує дорослих віком 20+ на безкоштовний оф-лайн курс із вивчення німецької мови. Це вступ до вивчення іноземної мови, який буде складатися із десяти занять. Курс підійде для тих, хто хоче почати вивчати німецьку мову, і ніколи цього раніше не робив.

Як потрапити у навчальну групу? Потрібно заповнити анкету https://cutt.ly/Sw0gCe7Z - далі отримати запрошення у вигляді повідомлення через Вайбер (бо кількість місць - обмежена), і прийти на перше заняття до Гончаренко центру. Курс стартує у вівторок, 2 квітня. Заняття відбуватимуться оф-лайн кожного вівторка - раз на тиждень, - і триватимуть з 16:00 до 17:20. Вчителька на курсі - Ірина Остапчук.

"Моя подорож з цією мовою почалася у вересні 2018 року, коли я навчалася в університеті, і відтоді я закохалась у світ німецької культури та мови. Маю диплом магістра та грунтовний досвід викладання - від репетиторства до роботи в державній школі. Я жила і працювала у різних куточках Німеччини, тож глибоко розумію процес вивчення цієє мови та готова поділитися своїм досвідом і надати необхідні інструменти для успішного вивчення", - ділиться пані Ірина і бажає всім, хто під на курс, щоб ця мовна подорож принесла вам багато радості та відкрила нові можливості!


Для того, щоб організатори знали, скільки людей зацікавлені у навчанні, просимо заповнити цю просту онлайн форму - https://cutt.ly/Sw0gCe7Z - і чекайте на повідомлення у Вайбері, яким вас запросять на заняття. Якщо бажаючих буде багато, ми сформуємо кілька груп, тож реєструйтеся і дочекайтеся повідомлення, будь ласка. Центр працює за адресою вул. Велика Перспективна, 4 а (другий поверх). Щоб бути у курсі новин і подій, підписуйтесь на нашу ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop а також на канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та профіль в Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop


БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги Гончаренко центр не припиняє роботу, але ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Оптіма" або на фабриці "Зорянка") для вашої безпеки. МИ НЕ МОЖЕМО ПРИЙМАТИ дітей і підлітків (навіть разом із батьками) на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та політику безпеки. Не приводьте діток, у нас нема укриття, і скляна стіна.


ЗАСНОВНИК мережі безкоштовних освітньо-культурних просторів "Гончаренко центр" - це народний депутат України, Президент Комітету з міграції, біженців Парламентської Асамблеї Ради Європи Олексій Гончаренко. Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, з огляду на місію, яку Олексій та його команда втілюють у життя, завжди безкоштовна! Слідкуйте за діяльністю Олексія Гончаренка у телеграмі - https://t.me/oleksiihoncharenko або дивіться відео на платформі https://www.youtube.com/@AlexGoncharenko



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!