​Баркемп “Європейські цінності України”

07.05.2024, 13:00
07.05.2024, 13:00

З нагоди Дня Європи команда експертів та експерток “Team Europe Кропивницький” запрошує всіх, кого цікавить тема європейських цінностей та ініціатив, до інтерактивного обговорення, котре відбудеться за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

Це буде захоплюючий баркемп, спрямований на сприяння діалогу про ключові європейські цінності та розширення можливостей містян щодо практичного їх впровадження. Подія, запланована на вівторок, 7-го травня об’єднає громадських лідерів та лідерок, людей із бізнесу, студентів і студенток, представників і представниць влади для обміну ідеями.

У часи, коли розуміння та дотримання європейських цінностей є більш важливим, ніж будь-коли, ця подія слугуватиме платформою для діалогу та навчання. Присутні матимуть унікальну можливість поставити запитання безпосередньо експертам і експерткам, отримуючи цінну інформацію про європейську ідею та її принципи. Крім того, захід продемонструє практичні підходи до реалізації цих цінностей у громаді Кропивницького.

Серед основних моментів заходу – дискусії, зосереджені навколо урбан руху, неформальних освітніх ініціатив, що пропагують толерантність, а також сприяння підприємництву. Через інтерактивні сесії та панельні дискусії учасники та учасниці баркемпу дослідять, як ці ініціативи роблять відчутні зміни в Кропивницькому, надихаючи подібні починання по всій області.

Заступниця очільника ВЦА Катерина Колтунова, висловила свій ентузіазм щодо цієї події, зазначивши: «Коли ми святкуємо День Європи, дуже важливо думати про те, що нас об’єднує, і як ми можемо продовжувати підтримувати цінності, які визначають нашу європейську ідентичність. Подія надає молодим людям унікальну можливість поспілкуватися з експертами, поставити запитання та отримати практичні ідеї щодо побудови кращого та більш інклюзивного суспільства».

Подія підкреслює відданість Кропивницького діалогу, порозумінню та співпраці, що є основними стовпами Європейського Союзу. Надаючи молоді знання та сприяючи значущим зв’язкам між різними зацікавленими сторонами, місто Кропивницький прагне зробити свій внесок у світліше та згуртоване майбутнє для всіх.

Деталі щодо події: Дата: Вівторок, 7 травня 2024 року. Початок о 13:00, тривалість - біля 1,5 години. Місце: вул.Володимира Панченка, 26 (Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі).

Доповідачі та доповідачки:

  • Катерина Колтунова, заступниця начальника Кіровоградської ВЦА
  • Віталій Останній, начальник управління комунікацій з громадськістю ВЦА
  • Ольга Ковальова-Алокілі, очільниця Регіонального фонду підтримки підприємництва
  • Олександр Кашлаков, очільник СКЦ “Задзеркалля”
  • Анастасія Дзюбак, редакторка сайту “Гречка Кропивницький”
  • Володимир Кравчук, приватний підприємець, бізнес-тренер

Запрошуємо ЗМІ відвідати та висвітлити цю пізнавальну подію, передаючи суть відзначення Дня Європи у Кропивницькому. Давайте разом відсвяткувати День Європи та почати змістовні розмови, які формують наше спільне майбутнє!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!